VACARIHUELA
 
De mooiste appartementen in Carihuela - Torremolinos


Carihuela Park 

Super modern 1-slaapkamer vakantie appartement dat zich bevindt op de 1e verdieping van het complex op Carihuelapark. Gelegen in de wijk La Carihuela te Torremolinos. Gelegen in een zeer mooie gemeenschap met 3 buitenzwembaden waaronder 1 kinderzwembad, speeltuin, tennisbaan, buitensport ruimte, de Hollandse supermarkt ‘Kruideniertje’ en een grote prachtige tuin. Ligt op 150 meter van het strand en de bruisende boulevard van La Carihuela.

Het appartement met airconditioning bestaat uit 1 slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden, ingerichte keuken, ruime woonkamer,1 badkamer en gratis toiletartikelen. Handdoeken en beddengoed worden verstrekt. Glasvezel internet/wifi gratis inbegrepen. Een balkon op het zuiden met uitzicht op het zwembad. Tevens beschikt de woonkamer over een slaapbank waardoor dit appartement maximaal geschikt is voor 4 personen. Gelegen in de straat Calle Maimi.

In de omgeving van het appartement bevindt zich restaurants, bars, winkelstraatjes, supermarkten, evenals bus haltes van het openbaar vervoer en een taxistandplaats. Alles wat je nodig hebt zonder dat je de auto hoeft te nemen.

Prijzen verschillen per seizoen. Wintermaanden ook enkele maanden te huur. Voor alle mogelijkheden stuur ons gerust een privébericht.
Verhuurlicentie: VFT/MA/43244

 

 
 
 
 
E-mailen